Zwembad Merwestein : Feestweekend Gouden Zeepaardje 19 – 20 januari 2019

Merwestein biedt al jaren volop zwemplezier voor het hele gezin en dit heeft zich ook zeker uitbetaald! Dinsdag 9 oktober 2018 werden, op de Zwembadbranche dag in De Fabrique in Utrecht, de awards voor zwembad van het jaar uitgereikt. In de categorie meer dan 200.000 bezoekers per jaar hebben wij voor de tweede keer het Gouden Zeepaardje in ontvangst mogen nemen.

Natuurlijk zijn wij enorm trots op deze prestatie en willen wij onze trouwe bezoekers bedanken voor het stemmen en invullen van de online enquête. Daarom hebben wij een speciaal feestweekend op de planning staan. In het weekend van 19 en 20 januari zullen er verschillende leuke activiteiten in Merwestein plaatsvinden. Zo kun je zaterdag en zondag komen discozwemmen vanaf 13:00 uur en krijgen alle kinderen een gratis suikerspin. Ook liggen er cakejes en gratis koffie klaar voor alle gasten.

Voor de definitieve planning raden wij u aan om onze website, www.merwestein.nl (onder het kopje Nieuws) goed in de gaten te houden. Wij hopen je te zien tijdens dit feestelijke weekend vol plezier!

Comments

comments

Geef een reactie