Wethouders koken voor Nieuwegeiners

In samenwerking met Stichting Thuisafgehaald koken vier wethouders op 2 en 4 oktober voor Nieuwegeiners. Dat gebeurt in het kader van de Kook voor je buur 10daagse die plaatsvindt van 27 september tot 6 oktober. Hebt u zin in een lekkere en met liefde bereide maaltijd? Meld dat dan vóór zaterdag 28 september via www.thuisafgehaald.nl.

Op woensdag 2 oktober koken John van Engelen en Marieke Schouten een viscurry met rijst op Buurtplein Zuid aan de Ratelaar 35. Deze maaltijd kan daar die dag worden afgehaald tussen 17.00 en 18.00 uur. Kosten: 5 euro.

Op vrijdag 4 oktober maken Ellie Eggengoor en Jan Kuiper een Indische rijsttafel in het restaurant op de vierde verdieping van het Stadshuis. Deze maaltijd kan daar die dag worden afgehaald tussen 17.00 en 18.00 uur. Kosten: 5 euro.

De Stichting Thuisafgehaald roept alle Nederlanders op in genoemde periode te koken voor hun buren. Op die manier kan iedereen genieten van een lekkere maaltijd én heeft iedereen de kans om zijn of haar buurtgenoten te leren kennen.

Comments

comments

Geef een reactie