Weekmarkt Muntplein rond Kerstdagen niet op dinsdag maar op maandag

De weekmarkt op het Muntplein vindt rond de Kerstdagen niet plaats op dinsdag maar op maandag. Dit omdat Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag op een dinsdag vallen. De markt wordt nu dus gehouden op maandag 24 en maandag 31 december. De markt start op deze dagen om 8.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Omdat niet alle marktkooplieden aanwezig zijn is er een aangepaste, kleinere opstelling gemaakt. Hiermee wordt het aantal parkeerplaatsen dat niet gebruikt kan worden tot een minimum beperkt. Er is een verkeersregelaar aanwezig om de verkeerscirculatie te bevorderen, het bevoorradingsverkeer van de winkels te begeleiden en gehandicapten naar alternatieve parkeerplekken te begeleiden.

Wegsleepregeling

Op maandag 24 december en maandag 31 december kunt u tussen 6.00 uur en 18.00 uur niet parkeren in het gebied dat nodig is voor de markt. Er geldt een wegsleepregeling.

Vragen?

Hebt u nog vragen? Neem dan contact op met Willie van Dam van de gemeente via mail: w.vandam@nieuwegein.nl of via tel. (030) 607 13 58. Voor vragen op de marktdagen zelf is marktmanager Ben Berg bereikbaar via tel. 06 16 65 08 31.

Comments

comments

Geef een reactie