Verkeerschaos op industrieterrein Laagraven

Het verkeer op industrieterrein Laagraven stond vanaf het einde van de middag muurvast door een wegafsluiting op de Ravenswade. Bezoekers werden via een andere toegang wel toegelaten tot onder meer het parkeerterrein van bouwmarkt Hornbach, maar konden daarna geen kant meer op.

Meerdere personen gaven aan dat ze al zo’n 2 a 3 uur muurvast stonden in de Verkeerschaos op industrieterrein Laagraven. Iets voor 17:00 kwam er weer wat beweging in. De automobilisten stonden lange tijd muur vast op de parkeerplaats van de Hornbach en de omliggende wegen.

Werkzaamheden

De provincie Utrecht was bezig met wegwerkzaamheden op de Ravenswade. Daardoor liep het volgens een woordvoerder sneller vast als het druk is op het industrieterrein. Ze zegt dat de werkzaamheden van de provincie afgerond zijn, maar dat de eigenaar van het terrein nog bezig is met de aanleg van een pad. De werkzaamheden waren in opdracht van een projectontwikkelaar. Morgen wordt bekeken of er borden verkeerd stonden en of er andere maatregelen nodig zijn.

Vanwege de drukte zijn automobilisten weggeleid via de Liesbosch. Ook de oude afslag op de Ravenswade was sinds ongeveer 17:15 weer open voor verkeer richting Nieuwegein.

Comments

comments

Geef een reactie