Tennisvereniging Rijnhuyse presenteert: jubileummagazine vol foto’s en verhalen Eerste exemplaar voor Gerard van Beek, lid van het eerste uur

Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum presenteerde Tennisvereniging Rijnhuyse zondag 10 februari jl. haar jubileummagazine. Met hierin veel verhalen en vooral veel foto’s uit de rijke historie van de Nieuwegeinse tennisclub. In 1969 is de vereniging (in het toenmalige Jutphaas) door 39 mensen opgericht en de tachtiger Gerard van Beek was één van hen. Op de drukbezochte jubileumreceptie in het clubhuis ontving hij daarom uit handen van sportwethouder John van Engelen, het eerste exemplaar van het magazine. Daarna was het aan de beurt aan de overige leden om een magazine te verkrijgen en vervolgens de vragen uit de pubquiz te beantwoorden.

Zeer geslaagd magazine en receptie

‘Het maken van het magazine was een tijdrovende maar fantastische klus, waar veel leden aan meegeholpen hebben’ vertelt Rijnhuyse-voorzitter Rick van Midde. ‘Op onze oproepen voor foto’s werd volop gehoor gegeven en zo konden we kiezen uit vele honderden foto’s. En het is fantastisch dat zoveel leden, maar ook oud-leden naar de club zijn gekomen om te proosten op ons jubileum.’

Sportief feest in juli

Naast de jubileumreceptie van 10 februari wordt ook op een sportieve manier invulling gegeven aan het 50-jarig bestaan van de club. De datum daarvoor is zondag 7 juli a.s. en momenteel is een werkgroep bezig om de activiteiten, bestemd voor alle leden, vorm te geven.

Over Tennisvereniging Rijnhuyse

Tennisvereniging Rijnhuyse (TVR), gelegen aan Rond het Fort in Nieuwegein, is opgericht in 1969. Het tennispark met zeven allweather smashcourtbanen is gelegen in een prachtig deel van Nieuwegein, dicht bij het kasteel Rijnhuizen (Jutphaas). De vereniging telt ruim 625 leden, van jong tot oud, en heeft ruimte voor nieuwe leden. Kijk voor meer informatie over de club en de activiteiten op www.rijnhuyse.nl.

Comments

comments

Geef een reactie