Start aanmelden Fiets-Rommelroute in Batau-Noord begonnen

Vanaf 1 mei start de inschrijvingstermijn voor de derde editie van de Fiets-Rommelroute Batau-Noord die op de laatste zondag van de maand, 30 juni, wordt gehouden. Bewoners van de wijk kunnen op die dag tussen 11.00 en vanuit hun voor- of achtertuin of vanuit huis tweedehands spulletjes verkopen. Aanmelden kan tot 1 juni.

Bezoekers kunnen zowel lopend als fietsend vanuit heel Nieuwegein of daarbuiten de adressen van de deelnemende wijkbewoners langs gaan met behulp van een routekaart. “Vorig jaar hadden we ruim 130 deelnemende adressen” vertelt medeorganisator Renée Blom. “Dit jaar gaan we voor de 200 deelnemers.”

Wijkbewoners kunnen die dag, net als op een rommelmarkt, hun overtollige spulletjes te koop aanbieden. Anders dan bij een rommelmarkt vindt verkoop alleen vanaf eigen terrein plaats. Dat kan zijn vanuit de voortuin, oprit, garage of schuur, maar ook de woonkamer of achtertuin. Deelname aan de Fiets-Rommelroute is kosteloos, maar aanmelden bij de organisatie is verplicht.

Verder is commerciële verkoop niet toegestaan. De precieze instructies, spelregels en nog veel meer informatie zijn vanaf 1 mei te vinden op de Facebookpagina Fiets-Rommelroute Batau-Noord.

Wie zich wil aanmelden of vragen heeft, kan dit doen door een mailtje te sturen naar : rommelroutebatau-noord@outlook.com.

Comments

comments

Geef een reactie