Sportieve activiteiten voor kinderen

In de kerstvakantie organiseert SportID samen met haar partners weer vele leuke en sportieve activiteiten voor kinderen in Nieuwegein. Voetbal, basketbal en klimmen komen deze vakantie aan bod maar ook wordt er een clinic zelfverdediging en een clinic rolstoelvaardigheid aangeboden tijdens de Speciallympics Day.

In de kerstvakantie zijn er leuke activiteiten te doen in Nieuwegein. Kinderen die het leuk vinden om te voetballen kunnen in hun eigen leeftijdscategorie een team opgeven voor het Mini WK zaalvoetbal. Daarnaast is er op zaterdag 5 januari ook een sportieve middag voor degene die het lastig vinden om aan te haken bij het reguliere sport- en beweegaanbod, genaamd de Speciallympics Day. Op deze Speciallympics Day kan je mee doen met een clinic zelfverdediging (door Bushido), clinic rolstoelvaardigheid (door BEN), tafeltennis en verschillende spellen.
Ook op zaterdag 5 januari is er weer het Streetball Masters 3×3 waarbij er binnen verschillende leeftijdscategorie├źn gestreden kan worden om een basketbalbokaal. Naast al deze leuke evenementen kunnen kinderen gedurende de hele kerstvakantie ervaren hoe het is om te klimmen bij Mountain Network door mee te doen aan een kennismakingsles.

Lijkt het je leuk om mee te doen aan deze activiteit(en) kijk dan snel op www.sportidnieuwegein.nl/activiteiten-kalender voor meer informatie en aanmelden. Ook kunt u voor meer informatie en aanmelden contact opnemen met buurtsportcoach Bo Dijkhorst via b.dijkhorst@merwestein.nl of 030-6004267.

Comments

comments

Geef een reactie