Op dinsdag 4 juni 2019 organiseert Samen Veerkrachtig in samenwerking met de Algemene Hulpdienst Nieuwegein een Koffietafel in La CaZa (voorheen Wijkhuis De Steeg), Hoornseschans 101 in Nieuwegein. De Koffietafel bijeenkomst is er voor iedereen met een arbeidsbeperking en/of langdurige ziekte.

De Samen Veerkrachtig Koffietafel

Verspreid door het land organiseert Samen Veerkrachtig bijeenkomsten voor mensen die te maken hebben met een arbeidsbeperking. Tijdens een Koffietafel praat men in groepjes van 8 tot 10 personen met elkaar, onder begeleiding van een ervaringsdeskundige.

Het doel hiervan is om tips en ervaringen uit te wisselen over de dingen die je tegen komt als je niet meer in het arbeidsproces zit. Op deze manier merken mensen dat zij er niet alleen voor staan. Samen wordt er gezocht naar informatie en oplossingen die jou en anderen verder helpt.

12.30: inloop met een broodje, koffie, thee, water, melk
13.00: start Koffietafel
15.00: einde

U wordt verzocht u van te voren aan te melden op de website van Samen Veerkrachtig: https://samenveerkrachtig.nl/events/koffietafel-nieuwegein
Na uw aanmelding zal Samen Veerkrachtig deze via de mail bevestigen, Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen per e-mail via info@samenveerkrachtig.nl.

Meer informatie over Samen Veerkrachtig vind u op www.samenveerkrachtig.nl

Comments

comments

Geef een reactie