Rozen voor klanten KMI op Wereldkankerdag

Om mensen met kanker een hart onder de riem te steken, geeft KMI Mammacare maandag 4 februari haar klanten een roos cadeau. Het is dan namelijk Wereldkankerdag en iedere klant in de winkel (t.o. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein) ontvangt die dag van KMI een roos. Om zelf te houden of weg te geven aan iemand die een steuntje in de rug verdient. KMI Mammacare krijgt dagelijks veel (borst-)kankerpatiënten in de winkel. Het team ervaart dat kanker niet alleen degene raakt die ziek is, maar óók diens partner, gezin, familie, vrienden en andere naasten. De winkel van KMI Mammacare aan de Koekoekslaan 2a in Nieuwegein is maandag 4 februari van 09.00 tot 17.30 uur geopend.

Veel impact tijdens de ziekte

Dit jaar staan de zogenoemde ‘late gevolgen’ van kanker centraal. Voor veel mensen die kanker hebben gehad, wordt het leven nooit meer zoals het was. Vermoeidheid, angst voor terugkeer van de ziekte, verminderde concentratie of relationele problemen, belemmeren hun leven. Ieder jaar wordt op Wereldkankerdag (4 februari) wereldwijd stilgestaan bij de impact van kanker. Deze dag is officieel gemarkeerd om het bewustzijn rondom kanker te vergroten en om preventie, detectie en behandelingen aan te moedigen.

Maar ook om het belang van een goede kwaliteit van leven voor mensen met kanker – én voor hun naasten of nabestaanden – te onderstrepen. Het team van KMI Mammacare komt dagelijks in aanraking met vrouwen met borstkanker en aanhoort hun verhalen. Om juist die mensen en hun naasten een hart onder de riem te steken, deelt KMI Mammacare maandag 4 februari de rozen uit. De winkel is op werkdagen van 09.00 tot 17.30 uur geopend

Over KMI Mamacare

KMI Mammacare is dé winkel voor vrouwen met borstkanker in de regio Utrecht. De winkel met borstprotheses, lingerie, badmode en oedeemtherapie organiseert jaarlijks een modeshow en een verwendag voor vrouwen met borstkanker. KMI Mammacare is SEMH gecertificeerd, wat inhoudt dat KMI rechtstreeks bij alle verzekeraars kan declareren.

Ook is KMI Mammacare aangesloten bij de Belangen Vereniging van Borstprothese Leveranciers, de BVBL. De winkel van KMI Mammacare, de winkel in thuiszorgproducten KMI Home Care en het centrum voor huidtherapie is tegenover het Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein gelegen en is op werkdagen geopend van 09.00 tot 17.30 uur

Comments

comments

Geef een reactie