Politieactie op bedrijventerrein Ravenswade Nieuwegein

Afgelopen nacht was er een flinke politie actie op industrieterrein Ravenswade vanwege een melding van een poging tot inbraak.

Rond 22.45 is de politie met meerdere voertuigen naar het bedrijventerrein in Nieuwegein gegaan, door de politie actie was het bedrijventerrein tijdelijk afgesloten voor al het verkeer. Volgens omstanders hadden de agenten uit voorzorg kogelwerende vesten aangetrokken.

Niet veel later is de politie een pand aan de Ravenswade binnen gegaan. Waar de aanwezige agenten naar op zoek waren is niet bekend. Tijdens de actie zijn er politiehonden ingezet om het pand te doorzoeken. Ook was de brandweer opgeroepen om te komen assisteren met een ladderwagen, zo konden de agenten kijken of er eventueel personen aanwezig waren op het dak e.d.

De opgeroepen helikopter bleek een hit te hebben op een auto die in de straat stond maar de inzittende bleken niet met de melding van doen te hebben. Of er daadwerkelijk ook is ingebroken, wist een woordvoerder van de politie niet te vertellen.(Foto’s : JSMultimedia/ D.Mastwijk)

Comments

comments

Geef een reactie