Nieuwegein Fietst

Een fietsfeest voor de hele familie met naast leuke activiteiten zoals je fiets versieren en ringsteken, ook aandacht voor veilig fietsen met de ANWB fiets check. Bouwspeeltuinen Bouwgein en Jeugdland bieden 20 oktober in samenwerking met Nieuwegein Fietst! een bomvol (en gratis) feestprogramma aan.

Fiets binnen bij de bouwspeeltuinen

Je eigen sapje trappen op de shakefiets, knutselen met fietsbanden en een fietsparcours rijden. Dat zijn nog maar een paar van de leuke activiteiten die kinderen en (groot)ouders kunnen doen bij Bouwgein en Jeugdland. Ook zijn er hapjes en drankjes en krijgen de kinderen een fiets goodiebag mee.

Fietscheck ligt op de route

Tussen de twee bouwspeeltuinen is een fietsroute uitgezet langs het Nieuwegeinse Fietsnet.  Onderweg is er van alles te doen zoals je fietsbanden oppompen en fietsgymmen. Het FamilieFietsFeest valt middenin de fietsverlichtingsactie van de ANWB. Daarom kunnen alle kinderen (én hun ouders) een tussenstop maken bij de ANWB-winkel op City Plaza en daar gratis hun fiets laten checken.

Geins Geluk

Het fietsfeest is mede mogelijk gemaakt door Geins Geluk, een subsidieregeling die maatschappelijke inwonersinitiatieven mogelijk maakt. Meer info kunt u hier vinden : Geins Geluk 

Locatie

Datum: zaterdag 20 oktober Tijd: 13.30 – 16.30 Locaties: Bouwgein (Hoveniersweide 9) en Jeugdland (Helmkruid 1) Kosten: gratis! Meer info kunt u hier vinden : https://www.facebook.com/Familiefietsfeest

Comments

comments

Geef een reactie