N408 twee keer een paar dagen afgesloten voor autoverkeer

De N408 tussen Nieuwegein en de afslag naar Houten (de N409) is in beide richtingen afgesloten voor autoverkeer van vrijdag 12 juli 21.00 uur tot en met maandag 15 juli 5.00 uur en van vrijdag 19 juli 21.00 uur tot en met woensdag 24 juli 5.00 uur. Wegenbouwer KWS werkt dan aan de nieuwe zuidelijke verbindingsweg voor het bedrijventerrein de Liesbosch. Tijdens de weekenden wordt de nieuwe kruising met de N408 aangepast naar de definitieve situatie zodat de weg eind juli opengesteld kan worden voor het verkeer. 

Omleidingsroute

Het autoverkeer van en naar Nieuwegein wordt met gele borden omgeleid over de A27. Ook rijdt buslijn 48 vanuit Nieuwegein een aangepaste route. De fietsers en voetgangers kunnen via de parallelweg van de N408 langs de werkzaamheden passeren.  De aansluiting van de N408 op de N409 richting Houten en de aansluiting met het bedrijventerrein De Liesbosch en Laagraven zijn vanuit Utrecht/A12 wel bereikbaar.
Het bedrijventerrein De Liesbosch, gelegen tussen het Merwedekanaal, de provinciale weg N408 en de rijksweg A12, krijgt vanaf de N408 twee nieuwe toegangswegen en de bestaande toegangsweg (Ravenswade) wordt aangepast. Hierdoor verbetert de doorstroming van het verkeer en worden bestaande knelpunten opgelost.

Meer informatie

Meer informatie vindt u op www.nieuwe-infra-liesbosch.nl  

(Foto : laagraven investment)

Comments

comments

Geef een reactie