City made by you

U bent van harte welkom op de eerste Informatie- en Meewerkbijeenkomst “City made by You”. De bijeenkomst is speciaal bedoeld voor bewoners en ondernemers in City. Maar de binnenstad is van alle Nieuwegeiners, dus iedereen is van harte welkom. U krijgt informatie over de ideeën die er zijn voor de verdere vernieuwing van City Nieuwegein. Met name voor het Stationsgebied in City. Daar komt een modern knooppunt voor tram en bus met daarbij woningen en voorzieningen. De ideeën hiervoor liggen deels vast, maar bijvoorbeeld ideeën voor woningbouw en voorzieningen moeten nog verder worden uitgewerkt. Het is daarom mogelijk dat nog niet alle vragen beantwoord kunnen worden.

Bijeenkomst 11 december in DE KOM

Iedereen is uitgenodigd om op 11 december mee te denken over de tijdelijke inrichting van het Stationsgebied tijdens de werkzaamheden. Ook in die fase is het belangrijk dat City en de winkels bereikbaar en toegankelijk blijven. U kunt zelf mee tekenen en door het gebied wandelen in Virtual Reality. U kunt zich aanmelden via het Facebookevent of stuur een mail naar city@nieuwegein.nl. Neem gerust uw vrienden, familie en buren mee!

De gemeente heeft de ambitie om de binnenstad levendiger, aantrekkelijker en duurzamer maken. Doet u mee? City made by You!

Tot ziens op 11 december in theatercafé De KOM. Aanvang: 19.30 uur. 

Comments

comments

Geef een reactie