Featured Video Play Icon

Al in de maand mei melde wij dat KG You Entertainment uit Nieuwegein Jongleer Piet zou gaan helpen met het opnemen van zijn eerste video clip. Eind juni is de clip opgenomen en vanaf heden kan je de éérste videoclip van Jongleer Piet bekijken en alvast goed oefenen met zingen en dansen. En goed oefenen in niet overbodig, want op 16 november komt hij samen met Sinterklaas en heel veel andere pieten aan in Nieuwegein!

Jongleer Piet is een opkomend kinder-idool wat al erg bekend is in regio Utrecht. Met zijn éérste single De Sint Hit wil hij graag alle kinderen lekker laten dansen en springen en helemaal klaar maken voor Sinterklaas!

Sinterklaas intocht in Vreeswijk

Jongleer Piet wilt alle kinderen oproepen om te komen kijken bij de aankomst van Sinterklaas in Vreeswijk op 16 november! Zodat alle kinderen heel hard mee kunnen zingen, springen en dansen met het liedje De Sint Hit!

Facebook & Youtube

Jongleer Piet is ook te volgen via Facebook en heeft sinds kort ook zijn Youtube kanaal waar hij graag gevolgd wil worden. Bekijk en luister de éérste videoclip van Jongleer Piet.

Jongleer Piet is een idee van KG You Entertainment. Mail voor meer informatie over Jongleer Piet naar kgyouentertainment@gmail.com of stuur een privébericht via de Facebookpagina.

Comments

comments

Geef een reactie