Vijf Utrechtse gemeenten nodigen vluchtelingen uit voor diner

Op 1 juni aanstaande zal de Stichting Imagine Multi Culti een Iftar organiseren, waar we van plan zijn om met mensen uit diverse culturen, dus zeker ook voor de niet Moslims, de vasten te verbreken. De Iftar is de maaltijd die door Moslims wordt gebruikt na het vasten tijdens de Ramadan. Na zonsondergang vindt dan de maaltijd plaats, waar mensen het eten delen en samen zijn. 

In aanloop naar de Imagine Multi Cultidag 2019, op 7 september, kunt u alvast zien hoe mooi en bijzonder het is, om met zoveel mensen, uit allerlei culturen, samen te zijn, te eten en het leven te vieren. Ongeacht waar je vandaan komt, wat voor geloof je hebt en welke sporten je beoefend. Gewoon het gesprek aangaan, elkaar leren kennen en eten van elkaars voedsel.  

Locatie

De Iftar zal plaatsvinden op 1 juni, bij Stichting Petanque Nieuwegein, op de Galecopperzoom 1. Deze plek is eenvoudig met auto, fiets en openbaar vervoer bereikbaar. (Bus 77 stopt er bijna voor de deur.) 

We zullen om 20.30 uur de deuren openen, en iets na half tien zullen de vasten worden verbroken. We hopen dan ook op een mooie groep mensen, die dat samen met ons willen ervaren. Ook is dit de uitgelezen plek om kennis te komen maken met ons als organisatoren achter Stichting Imagine Multi Culti en onze Multi Cultidag. 

Deze avond is voor iedereen vrij toegankelijk, maar we vragen de mensen wel zich aan te melden via de volgende link: https://www.imaginemulticulti.nl/events/de-imagine-multi-culti-iftar/ Dit om te zorgen dat we voldoende zitplaatsen beschikbaar hebben en voldoende eten voor iedereen. 

Deze avond zou niet mogelijk zijn zonder de hulp en ondersteuning van:

  • Halali Supermarkten
  • Stichting Petanque Nieuwegein
  • Stichting Balans
  • Geins Geluk
  • Alaa Fathi
  • En alle vrijwilligers.  

Comments

comments

Geef een reactie