Geluksborrel in de bieb

Je bent op donderdag 21 november van harte welkom bij bibliotheek De tweede verdieping om tijdens de geluksborrel in de bieb van 16.00-17.00 uur mee te denken over onze programmering rondom gezondheid en geluk. Bij de eerste borrel dit najaar hebben de deelnemers enthousiast gebrainstormd over een nieuwe naam voor het programma, wordt het ‘Lucky Life’ of heb jij misschien een nog betere suggestie?

Deel jouw ervaringen en tips over wat jij nodig hebt om gezond en gelukkig te kunnen leven. Wat mis je hier nog voor? Je kunt aangeven welke experts wij de komende tijd uit kunnen nodigen om met elkaar de thema’s rondom gezondheid en leefstijl te bepalen die jij belangrijk vindt. Een mooie kans om jouw ideeën te delen en inspiratie op te doen.

Kom je ook? Meld je aan voor de Geluksborrel in de bieb via actie@detweedeverdieping.nu o.v.v. ‘geluksborrel’ of bij het infopunt in de bibliotheek.

Kun je er op 21 november niet bij zijn en heb je wel een idee of een verzoek? Mail dan met Colinda Olff, coördinator gezondheidsplein: c.olff@detweedeverdieping.nu.

Comments

comments

Geef een reactie