18 januari is er om 11 uur een bijeenkomst voor dames met chronische pijn, te denken aan SOLK, RSI, fibromyalgie, psychosomatische klachten, chronische vermoeidheid, stress, burn-out en bijnieruitputting. Wil jij anderen “er niet mee lastig vallen” en/of voel jij je onbegrepen of alleen? Kom dan eens gezellig laagdrempelig een kop koffie drinken, zodat je wellicht lotgenoten in de wijk tegen komt.

We komen samen om te kijken of dingen anders kunnen, waardoor jij beter in jouw vel komt en meer energie overhoudt en waar je jouw verhaal kwijt kan. Indien nodig is er ook de mogelijkheid om bepaalde onderwerpen te bespreken. De samenkomst kost u niets meer dan de kosten van een kop koffie of thee.

Kiki Kemp van sport, massage en coaching praktijk Carenetics helpt mensen in combinatie met onder andere voeding, beweging en bewustwording. Ze coacht, kijkt naar hoe jij weer de regie in handen kan krijgen, of inactiviteit/overbelasting kan stoppen. Voor sommigen is een afspraak maken net een brug te ver of soms financieel niet haalbaar, vandaar deze praatgroep. Veel hardwerkende vrouwen, moeders, zelfstandig ondernemers en multitaskers proberen alle ballen hoog te houden en krijgen steeds meer klachten.

Zelf heeft Kiki ook de nodige bagage en ervaring met pijn.Ze heeft zich door de jaren ontwikkeld en bijgeschoold om zelf weer de regie in handen te krijgen en dat niet de pijn de baas is en zodat ze anderen kan helpen en begeleiden in een totaal aanpak, waar gekeken wordt naar lichaam en geest. Jouw lichaam wilt jouw iets wilt vertellen, alleen vergeten we veelal te luisteren.

Vaak zijn het onverwerkte emoties of ingeslopen patronen en trauma’s die voor lichamelijke klachten zorgen.

Voor meer informatie over de Carenetics Support Praatgroep (maandelijks) kunt u kijken op de Facebook pagina van de maandelijkse praatgroep/

Indien u zich herkent in bovenstaande en graag met lotgenoten wilt spreken kunt u uzelf ook aanmelden voor de ‘gesloten’ facebookgroep voor lotgenoten: Carenetics Supportgroep – BEHIND THE PAIN(ted) SMILE

Aanmelden voor de Support Praatgroep kan via info@carenetics.nl of telefonisch, op nummer: 06-12130115

Comments

comments

Geef een reactie