Gezellig buiten kamperen op de Buurtcamping

Zin in een heerlijke vakantie, maar wil je niet te ver van huis? Kom dan gezellig buiten kamperen op de Buurtcamping in het Middengaarde Park. Drie dagen lang een gezellige camping voor iedereen uit Nieuwegein die van kamperen houdt en graag zijn buren beter wilt leren kennen.

buiten kamperen op de Buurtcamping

Er is plaats voor maximaal 100 kampeerders, prijzen zijn € 15,- per persoon en € 15,- per tent voor het weekend. Houders van een N-pas kunnen voor € 2,50 per persoon en € 2,50 per tent terecht. Er komen verschillende sportieve activiteiten, kampvuren en een BBQ.

50 grootste gemeenten

Deze  zomer wordt voor de zesde keer het buiten kamperen op de Buurtcamping georganiseerd. Door heel Nederland worden maar liefst 20 parken omgetoverd tot gemoedelijke campings waar buren van alle leeftijden en achtergronden elkaar leren kennen. Vanaf dit jaar concentreert de organisatie zich op Buurtcampings van de grond krijgen in de grootste 50 gemeenten van Nederland.

Kamperen met buurt bewoners

Het gezellig buiten kamperen op de Buurtcamping zorgt ook voor een goede sfeer zo dat er een soort ons-kent-ons gevoel ontstaat. Dit onder andere door samen te helpen de camping op te bouwen. Even van je buurman/vrouw een hamer te lenen, of wat haringen voor je tentje. Zo leer je snel genoeg andere kampeerders kennen die je vervolgens na de camping in je buurt weer tegenkomt. Maar de Buurtcamping biedt meer. Wil jij weten wat of wil je meer informatie kijk dan op de Facebook pagina van Buurtcamping Nieuwegein

 

Comments

comments

Geef een reactie