Fleetwood Mac Tribute komt met avondvullende show naar Nieuwegein

Op zaterdag 14 september 2019 komt de Fleetwood Mac tribute naar het Fletcher Hotel-Restaurant te Nieuwegein.

De band Mirage bestaat uit vijf uitmuntende muzikanten die uit liefde voor Fleetwood Mac de koppen bij elkaar gestoken hebben om de gouden hits van weleer nieuw leven in te blazen.

De songs worden weergaloos vertolkt door onder andere leadzangeres Chaja van der Heide met de van Stevie Nicks zo kenmerkende sound in bijvoorbeeld nummers als ‘‘Dreams’’, ‘‘Rhiannon’’, ‘‘Gipsy’’ of ‘Sarah’. Dit alles natuurlijk gehuld in de bekende mysterieuze zwierige kledij en kachelpijp hoeden. Natuurlijk passeren monumentale, emotioneel geladen nummers zoals ‘’Tusk’’, ‘‘Chain’’, ‘’Don’t Stop’’ en ‘‘Go Your Own Way’’ ook de revue.

Naast het latere werk zullen natuurlijk ook de oude Fleetwood Mac nummers voorbijkomen met prachtnummers zoals ‘‘Oh Well’’, ‘‘Need your love so bad’’ en ‘‘Albatros’’. De uitstekende leadzangkwaliteiten garanderen daarbij een afwisselend en sfeervol programma met de zo kenmerkende wonderschone samenzang van één van de meest muzikale popbands ooit! In deze top bezetting waant men zich terug in de tijd en klinkt Fleetwood Mac in de interpretatie van Mirage als nooit tevoren!

Wilt u deze kans niet missen? Bestel dan nu uw kaarten of een geheel arrangement inclusief diner en/of overnachting via Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht op de Buizerdlaan 10 of via www.fletcherevents.nl. Neem ook een kijkje op de site voor meer informatie over de vele evenementen van Fletcher Events.

Comments

comments

Geef een reactie