Zondag 8 maart viert Nieuwegein, voor de 2de keer de Internationale Vrouwendag. Niet alleen in Nieuwegein maar overal ter wereld staan op deze dag vrouwen centraal. Dit jaar is in Nederland het thema van deze dag VRIJHEID.

In onze stad wordt er van alles georganiseerd omtrent deze Vrouwendag. eerder berichtte wij dat er mee gezongen kan worden met het gelegenheidskoor in Dorpshuis Fort Vreeswijk. Ook Lucie van der Veer van Biodanza wil deze dag niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Lucie van der veer: “Mijn droom is om op deze speciale dag met vrouwen uit diverse culturen samen te komen, samen in beweging te komen en samen in vrijheid te dansen op heerlijke wereldmuziek. Want dans is een taal zonder woorden, een taal zonder grenzen. Dansen verbindt ons met onszelf en de ander. Het wordt een middag om te ervaren wat vrijheid voor jou als vrouw betekent.

Het doel van deze dag is: Vrijheid om echt vrouw te zijn, Vrijheid om op jouw manier te bewegen, Vrijheid om te zijn wie jij bent, met al jouw eigen kleuren.

Het programma ziet er deze middag als volgt uit:

  • 13.00 uur ontvangst met thee en wat lekkers
  • 13.30 – 15.00 uur dansworkshop om samen in vrijheid in beweging te komen
  • 15.00 – 16.00 uur gezellig samen zijn en afsluiting

De locatie is: Obs De Schakel Mendes da Costalaan 132 in Nieuwegein
De kosten voor deze middag bedragen € 8,=. Stadspas houders betalen € 2,=

Voor meer informatie kunt u kijken op de website:
www.dansbiodanza.nl. Om u aan te melden kunt u contact opnemen met, Lucie van der Veer op elefoonnummer: 030-6043208 of mail naar info@dansbiodanza.nl

Comments

comments

Geef een reactie