Zes Nieuwegeinse clubs hebben zaterdagavond hun wens in vervulling zien gaan door de donatie die zij hebben ontvangen uit de opbrengst van de door Rotaryclub Nieuwegein georganiseerde ‘Nieuwegeinse Benefietavond’. De zes gelukkigen zijn overgebleven uit een voorselectie van tien, die het Nieuwegeinse publiek heeft gekozen uit alle ingezonden initiatieven. Zij mogen de ‘buit’ van bijna vijfentwintigduizend Euro verdelen, voor het realiseren van hun initiatief, welke deze benefietavond van Rotaryclub Nieuwegein heeft opgebracht.

De meer dan 130 gasten op deze avond hebben in Green Village mogen genieten van een uitstekend diner en enkele muzikale optredens. Tijdens de gehouden veiling hebben de gasten kunnen bieden op vijfentwintig ‘belevenissen’, variërend van een massage, een verblijf in Zuid-Afrika tot een dag op pad met de burgemeester. Mooie ‘belevenissen’ met een prachtig resultaat.

De gekozen initiatieven zijn:

  1. Roeien met Fit-Cool kinderen
  2. Scout zoekt tent: omdat elk kind van kamperen houdt
  3. Stek-Up: maak ondernemers weer ondernemend
  4. Sportplein Zuilenstein
  5. Een tuin voor Huis Mandala
  6. Sinterklaas on tour

Niet alleen de organisatoren, maar ook vele gasten kijken met voldoening terug op een zeer geslaagde eerste ‘Nieuwegeinse Benefietavond’!(Foto: Fototeam K en M)

Comments

comments

Geef een reactie