Nieuwegeins Peil – feestelijke avond met verhalen rondom levensgebeurtenissen

Bibliotheek De tweede verdieping nodigt je op donderdag 26 september (20.00 tot 22.15 uur) uit voor een feestelijke avond met verhalen, kunst en muziek. Lokale kunstenaars en auteurs hebben zich laten inspireren door de verhalen van Nieuwegeinse ouderen over spannende dingen die ze voor het eerst deden: alleen op vakantie gaan, naar school en nog veel meer.

Met literatuur van: Annelie van Dijk, Azar Tishe, Els Kerkhoven, Hens Hauer, Ingrid van Tellingen, Louise Mastenbroek, Mark Boog, Monique Kleinjan, Monique Willemse, Naomi Wijling, Thera van der Horst, Ton de Gruijter, Wim Hartog en Youssef Jahfa. Met kunst van: Christa Kruger, Els Slegt, Hans Pekelharing, Jet van Swieten, Joke Bijnsdorp, Lisa Peters-Esvelt, Meriam Schinkel, Monique Elbers, Ria Pronk en Sissi Pap.

De toegang is gratis. Aanmelden kan via actie@detweedeverdieping.nu of bij het infopunt in de bibliotheek. Dit project is een samenwerking van bibliotheek De tweede verdieping met KunstGein, MOvactor, de Zonnebloem en Zorgspectrum. Dit project kwam tot stand met steun van de gemeente Nieuwegein en het K.F. Heinfonds .

Comments

comments

Geef een reactie