Gluren bij de Buren is het huiskamerfestival waarbij het vloerkleed het podium is en de bank de tribune. Ook het aankomende jaar is er weer een nieuwe editie van Gluren bij de Buren in Nieuwegein.

Op zondag 9 februari 2020 worden huiskamers door de gehele gemeente heen omgetoverd tot tijdelijke podia voor lokaal talent en gezellige intieme optredens. Huiskamers worden een podium en de hoekbank en stoelen de tribune. Van 12.00 tot 17.00 uur zijn er optredens van solo artiesten tot bands van rapformaties tot theatermakers en van cabaretiers tot koren. Gluren bij de Buren heeft een breed scala aan leuke optredens. Met een kop koffie of thee heten de gastvrije huiskamereigenaren u graag welkom bij hun intieme podium. Ervaar uiteenlopende optredens bij deze knusse podiums van ongeveer 30 minuten die gratis zijn te bezoeken. 

Nieuwsgierig? bekijk deze video voor een impressie van Gluren bij de Buren 2019? Deelnemen? Weet u nog verborgen lokale talenten of te gekke huiskamers die kunnen worden omgetoverd tot een podium? Inschrijven kan nog tot 30 november.

Na de sluitingsdatum van 30 november wordt een lijst opgemaakt van aangemelde artiesten en locaties. Hierna zal het programma voor Nieuwegein bekend worden gemaakt. Dit gebeurt meestal in de eerste helft van januari. Als de hele lijst bekend is kunt u deze vinden op de Nieuwegein pagina van Gluren bij de Buren.

Comments

comments

Geef een reactie