Mountain Network Nieuwegein

Op zondag 10 november van 09:00 tot 17:00 uur opent Mountain Network Nieuwegein haar deuren voor iedereen die een kijkje wil komen nemen in hét klim- en bergsportcentrum van Utrecht of benieuwd is naar de klim sport.

Klimclinics

Tijdens de open dag zijn er gedurende de dag diverse klimclinics plaats waarbij u onder professionele begeleiding van de instructeurs kennis kan maken met de klimsport. De clinics kosten slechts € 5,00 per persoon (normaal € 15,00 per persoon) en duren 1 uur.

Gedurende de dag worden er drie soorten clinics gegeven:

  • Introductieles jeugdklimmen: Voor jeugd vanaf 7 jaar is er de introductieles jeugdklimmen. Op alle vestigingen is er een jeugd afdeling, genaamd Mountain Club. Hier klimmen minderjarigen onder toezicht van ervaren instructeurs. Tijdens de introductieles beleef je hoe het is om bij onze jeugdafdeling te klimmen. Ouders en begeleiders krijgen tijdens de introductieles voor de jeugd uitleg en toelicht van onze hoofdmedewerker die doorgaans de Mountain Club aanstuurt. Natuurlijk is er alle gelegenheid om vragen te stellen.
  • Introductieles voor volwassenen: Deze les is geschikt voor alle (jong) volwassenen die kennis willen maken met het sportklimmen. Zou je graag een basiscursus klimmen volgen, of wil je weten of de sport wat voor jou is, of lijkt het je gewoon leuk om eens een keertje klimmen? Dan is deze introductieles perfect voor jou! Tijdens de introductieles komen klimmen en boulderen aan bod. Na afloop van deze introductieles heb je genoeg kennis en ervaring om als zelfstandig boulderaar bij Mountain Network te komen boulderen. Om zelfstandig te kunnen klimmen dien je hiernaast nog een basiscursus te volgen.

Gratis entree en workshops

Klimmers die zelfstandig kunnen klimmen ontvangen tijdens de open dag van Mountain Network Nieuwegein gratis entree en kunnen zich aanmelden voor diverse workshops zoals een introductie voorklimmen of techniek. Iris Straatsma geeft een lezing over haar klimervaring tijdens haar (klim)reizen naar Turkije, Spanje en Zuid Afrika. Aanmelden kan via de link naar de website, onderaan dit bericht.

Workshop 110.00 – 11.00 uurClinic voorklimmen
Workshop 211.15 – 12.15 uurLezing van Iris
Workshop 313.00 – 14.00 uurTechniekles
Workshop 414.15 – 15.15 uurLezing van Iris

Zorg wel dat je als klant bij ons staat geregistreerd. Dat kan op locatie, maar van te voren inschrijven scheelt veel tijd.

Aanbiedingen en kortingen

Entree is deze dag helemaal gratis, nieuwe leden profiteren van diverse aanbiedingen en iedereen ontvangt maar liefst 30% korting op kleding in onze winkel. Onder de bezoekers worden twee beginnerscursussen Indoor Toprope en een aantal bonnen voor een kennismakingsles verloot. Tevens wordt er onder de jeugd gescout voor nieuw klimtalent. De beste jeugdklimmers ontvangen een gratis maand klimmen bij onze Mountain Club.

Mountain Network Nieuwegein

Mountain Network Nieuwegein is de oudste locatie van Mountain Network. Ondanks dat dit de oudste locatie betreft, is deze klimhal daardoor niet minder modern. De onderscheidende architectuur van het gebouw en de klimmuren die voor iedereen geschikt zijn zorgen ervoor dat iedereen een unieke klimervaring heeft, zowel de beginnende als de meer gevorderde klimmer.

Aanmelden voor een jeugd of volwassenen introductieles, of aanmelden voor een clinic kan op de website van Mountain Network Nieuwegein.

Mountain Network Nieuwegein bevindt zich aan de Blokhoeve 12. Klik hier voor de routebeschrijving.

Comments

comments

Geef een reactie