NieuwegeinRock II

Na een zeer succesvolle en uitverkochte eerste editie in De Lantaern verhuist het popfestival NieuwegeinRock II op 23 november naar de grote zaal van MeetingDistrict (voorheen Heidehal). Muziekliefhebbers uit Nieuwegein en omstreken kunnen op deze avond opnieuw genieten van popmuziek uit de “jaren 60, 70 en 80” en swingende poprock van alle tijden. Ook voor dit festival is de organisatie er weer in geslaagd een verrassende en aantrekkelijke line-up neer te zetten.

De avond opent om 20:30 uur met niemand minder dan de band Stage Fright uit Montfoort. De band speelt swingende nummers van Status Quo, CCR, Stones en The Beatles. Slow op The Bee Gees of gewoon lekker luisteren naar de muziek van toen. Wie houdt er niet van? Succes verzekerd!

Om 22:00 is er een optreden van een vaste, graag geziene band op festivals in en rond Nieuwegein, de band Out of Time. De band speelt voor iedereen herkenbare pop/rockmuziek uit de jaren 70 en 80 en probeert zoveel mogelijk een eigen geluid hieraan toe te voegen. Natuurlijk maakt de band er op 23 november een feestje van en zorgen zij er zeker weer voor dat alle bezoekers uit hun dak gaan! Voeten van de vloer dus!

De slotact van de avond begint rond 23:45 uur: GlamRocks! Een nieuwe, voor velen nog wat onbekende, band in onze regio. Daar willen de bandleden van GlamRocks graag verandering in brengen. Zij zullen iedereen ongetwijfeld verrassen met een spectaculair en swingend optreden. De band, met o.a. Alfred van de Linden en Tony Perroni, speelt deze avond alle bekende hits van The Sweet, Mud, Gary Glitter en vele anderen. Terug naar de jaren 70, de tijd van de plateauzolen, wijde pijpen en glitters. Mis deze band vol rock & glitters zeker niet!

NieuwegeinRock II is dit kaar op zaterdag 23 november, bij MeetingDistrict aan de Blokhoeve 2 te Nieuwegein

De zaal opent om: 19:45 uur. De kosten voor online (vooraf) tickets voor NieuwegeinRock II bedragen €11,50 inclusief boekingskosten. De kosten voor kaarten aan de deur bedraagt: €15,00

Kijk voor meer informatie op: https://nieuwegeinrock.avayo.nl

Comments

comments

Geef een reactie