Sinds de oprichting in 1985 worden er inmiddels al 35 jaar leuke lessen en andere activiteiten georganiseerd bij K.V.N. voor honden en hun baasjes. Om dit jubileum niet zomaar voorbij te laten gaan organiseert de Kynologen Vereniging Nieuwegein op 19 april een Lentefair gecombineerd met een STAmBOomLOze hondenMatch (Stabolo-Match) ter ere van dit jubileum.

Lentefair

De Lentefair is een verzameling van vele activiteiten, zoals spelletjes met je hond, demo’s van de verschillende disciplines die bij K.V.N verzorgd worden en proeflessen waarin je kennis kunt maken met de verschillende onderdelen van de hondensport. Verder zullen er die dag diverse kraampjes staan waar allerlei dingen op het gebied van de hond verkocht worden. De Stabolomatch is een van de grote activiteiten tijdens deze dag.

Stabolomatch

Een Stabolomatch is een keuring voor honden zonder stamboom. Tijdens deze keuring kunt u uw hond laten beoordelen door een professionele keurmeester. De Stabolomatch is dus eigenlijk een keuring voor honden die niet aan een “gewone” show, tentoonstelling of clubmatch kunnen of mogen deelnemen omdat ze geen stamboom hebben.

Alle informatie over deze dag kunt u vinden op de speciale pagina voor dit evenement op de website van Kynologen Vereniging Nieuwegein.
Tevens vindt u op deze pagina de link naar het inschrijfformulier.

U vind de Kynologen Vereniging Nieuwegein aan de Galercopperzoom 3. Achter het Petanquecentrum.
(Cover foto: K.V.N.)

Comments

comments

Geef een reactie