De Kleine Prijs van Nieuwegein is dé wedstrijd voor artiesten en bands uit Nieuwegein en omgeving. Het is een jaarlijks terugkerende wedstrijd waar bands en artiesten de mogelijkheid wordt geboden om in competitievorm en in een ontspannen en gezellige sfeer podiumervaring op te doen. Ook in 2020 is er weer een Kleine Prijs van Nieuwegein.

Geïnteresseerde muzikanten uit Nieuwegein en directe omgeving kunnen zich aanmelden voor de Kleine Prijs via de speciale pagina op de website van Geinbeat, op:https://www.geinbeat.nl/kpvn.html. Hier vind u alle info over hoe u zich in kunt schrijven. Ook is op deze pagina het reglement te vinden.

Naast een mooie beker en bos bloemen, wint de winnaar van de Kleine Prijs een optreden op Geinbeat 2020, dat dit jaar plaats zal vinden op zaterdag 11 juli.

De voorrondes van de Kleine Prijs van Nieuwegein worden gehouden op 6 en 13 maart, de finale vindt plaats op 27 maart De Partner aan de Nedereindseweg 401A in Nieuwegein. Inschrijven kan tot en met woensdag 19 februari 2020.
(Foto’s via: Geinbeat)

Comments

comments

Geef een reactie