Tijdens de Beursvloer 2019 zijn mooie matches gemaakt. Bedrijven, maatschappelijke organisaties en de overheid hebben gehandeld met gesloten beurs. In totaal werden er 80 matches gemaakt met een maatschappelijke waarde van 403.448 euro. Deze tiende editie werd gehouden in theater en kunstencentrum DE KOM.

Zo’n 125 mensen waren donderdag 28 november, aanwezig om met elkaar te handelen. Na de officiële opening door wethouder Hans Adriani werden al snel de eerste matches gemaakt. De matchpartijen leverden hun formulier met de gemaakte afspraak in bij notaris Marco Sutter van Sutter Kars Notarissen. Hij controleerde het formulier. De deelnemers kregen vervolgens een wuppie. Al gauw liepen vele deelnemers met meerdere wuppies op de schouder.

In ons eigen theater werden de bezoekers van de Beursvloer zeer gastvrij ontvangen. De vrijwilligers van Samen voor Nieuwegein werkten nauw samen met de medewerkers van DE KOM. Samen hebben zij een topevenement neergezet voor de aanwezigen.

Voor de deelnemers is de beursvloer een mooi evenement om in contact te komen met andere organisaties in Nieuwegein. ‘’Wij vonden het helemaal geweldig. We hebben supermooie matches gemaakt’’, aldus Ilja Jansen van de Ruilfabriek.

Burgemeester Frans Backhuijs sloot de beursvloer met een harde slag op de gong. Hij maakte bekend dat er 80 matches zijn gemaakt met een maatschappelijke waarde van 403.448 euro. Dit was een record. Deze hoge maatschappelijke waarde komt vooral door enkele matches waarbij er heel veel uren vrijwilligerswerk wordt gedaan bij Nieuwegeinse organisaties.  Deze matches worden in de komende maanden uitgevoerd. Samen voor Nieuwegein volgt deze matches en maakt hiervan melding via de website en de social media.

Foto’s

Fototeam KenM heeft alle matches gefotografeerd. Geoffry Sittrop heeft op de Beursvloer foto’s gemaakt. Volgende week worden alle foto’s geplaatst op de website van Samen voor Nieuwegein, www.samenvoornieuwegein.nl.

Mirella Lenters (links) en Yasmina Vernooy (rechts) van HLB Blömer hebben een match gemaakt met Esmeralda van Soest van BTV De Linie van het Anna van Rijn College. HLB Blömer gaat sollicitatietraining geven aan de leerlingen van de school.(Foto: Fototeam K&M)

Comments

comments

Geef een reactie