Al jarenlang strijden vrouwen voor zelfbeschikking, individuele rechten en vrijheid. Vrijheid van vrouwen dient niet onderhandelbaar te zijn. Vrijheid moet vanzelfsprekend zijn. Wat betekent vrijheid voor jou? In de Ruilfabriek wordt ruim aandacht besteed aan de Internationale vrouwendag op 8 maart 2020.

De bijeenkomst heet Vrijheid-Blijheid. Tijdens de bijeenkomst is er een ronde-tafel gesprek met vrouwen van verschillende achtergronden, leeftijden en interesses. Aan het woord komen o.a. wethouder Ellie Eggengoor en Sarah Dikker, gepassioneerde masterflorist, bekend van o.a. Koffietijd. Deze bijeenkomst wordt begeleidt door Paulien Knol – Spreker en entertainer, en eigenaar van ‘De Gelukkige Docent’.

Er zijn 25 plaatsen beschikbaar om als toehoorder bij deze bijeenkomst te zijn. Wilt u erbij zijn reserveer dan snel uw kaartje via de ‘boek nu’ pagina op de website van de Ruilfabriek. Er is een symbolisch bedrag voor het ticket, zodat de Ruilfabriek de administratiekosten kunnen verwerken.

Locatie: De Ruilfabriek Conceptstore aan het Plein 114 te City Plaza (boven aan de roltrappen

Wilt u deze inspirerende bijeenkomst niet missen meld je dan aan via www.deruilfabriek.nl/boeknu

Comments

comments

Geef een reactie