Nieuwegeinse Avond4Daagse

De organisatie van de Avond4daagse heeft helaas moeten besluiten, het grootste evenement van Nieuwegein dat van 11 t/m 14 mei 2020 zou plaatsvinden, niet door te laten gaan.

Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus COVID – 19 ziet de organisatie geen andere optie dan het evenement uit te stellen naar volgend jaar (2021) aldus de organisatie

De Avond4Daagse trekt gemiddeld 2200 geregistreerde deelnemers in de leeftijd van 6 t/m 13 jaar. Zij worden begeleid door ouders, grootouders en/of vrijwilligers. Zodoende bestaat de wandel stoet uit 3500 tot 4000 mensen die de Avond4Daagse een warm hart toedragen.

Het is een grote teleurstelling voor alle vrijwilligers die vanaf januari al actief zijn geweest met allerlei voorbereidingen. De organisatie bedankt een ieder daarvoor. De eerstvolgende editie van de Avond4daagse is gepland van 17 tot en met 20 mei 2021.

Zodra er meer informatie bekend is wordt dit op de website van de Avond4Daagse en op onze pagina geplaatst. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen via email : a4dnieuwegein@hotmail.com of kijken op de Facebook pagina en Instagram account van de Avond4Daagse.
(Foto, archieffoto: Rutger Lamers)

Comments

comments

Geef een reactie