45e editie van de Nieuwegeinse Avond4Daagse

Vanavond was de laatste wandel-avond van alweer de 45e editie van de Nieuwegeinse Avond4Daagse. Rond 18:00 startte de lopers voor de 15 kilometer. om 19:30 volgde de wandelaars voor de 5 en 10 kilometer. Voor deze ‘verschuiving’ in de wandeltijden op de laatste avond is gekozen zodat alle wandelaars ongeveer rond de zelfde tijd aankomen.

Ruim 2000 wandelaars

Al ruim voordat de eerste wandelaars terug waren bij Merwestein stonden er al veel mensen op het plein om de lopers binnen te halen. Rond 21:00 hoorde we de eerste band aankomen met daar achter de eerste groep wandelaars. De organisatie liet aan ons weten dat er dit jaar zeker 2000 geregistreerde wandelaars de 45e editie van de Nieuwegeinse Avond4Daagse hebben gelopen. Net als het afgelopen jaar was het ook deze keer perfect wandelweer.

Avond4Daagse vrijwilligers

De organisatie van de Nieuwegeinse Avond4Daagse wordt vrijwel geheel door vrijwilligers gedaan. Als het u leuk lijkt om mee te helpen met het organiseren van de Avond4Daagse, dit kost u slechts 6 avonden, neem dan een kijkje op de site van de avond 4-daagse.(Foto’s: G-Media / S. Gomersbach)

Comments

comments

Geef een reactie