Districtsbeker: SVL ontsnapt in slotminuut aan flater tegen vierdeklasser EDO

Geinoord degradeert naar de Tweede Klasse. De Nieuwegeinse ploeg verloor in de nacompetitie met 2-1 van Papendrecht. De beslissende goal viel in de laatste minuut van de verlenging.

Goed begin

Een flitsende start was het voor Geinoord, dat binnen de minuut uit een counter op voorsprong kwam. Sem van Zwieten schoot diagonaal de 1-0 tegen de touwen. Nog binnen het kwartier werd het gelijk via Jay Luciano. Met die stand werd ook gerust.

In de tweede helft werd niet meer gescoord. Wel was er een noemenswaardige rode kaart te melden. Mitch Dunne van Geinoord kreeg vijf minuten voor tijd rood na een overtreding met gestrekt been. De Nieuwegeiners moesten daardoor met tien man de verlenging in. Het bleeft namelijk 1-1.

Verlening

In de allerlaatste minuut leek Geinoord nog goed weg te komen, toen Luciano verzuimde zijn tweede goal voor Papendrecht te maken. In de aanval die daarop volgde was het echter Djerrel Saffignani die Geinoord alsnog naar de Tweede Klasse schoot.

Scheidsrechter

Elvin Hardeveld weet waar het probleem lag. “Met zo’n scheids valt weinig te beginnen. Hij heeft de wedstrijd voor ons kapotgemaakt. Hij strooit met kaarten en als je ziet dat zij aan het lachen zijn… Dat is belachelijk. Je hoort dan ook dat de scheidsrechter uit Zwijndrecht komt, vijf kilometer hier vandaan. Dat kan toch niet?”, vraagt Hardeveld zich af.

1′ Sem van Zwieten [0-1]
13′ Jay Luciano [1-1]
120′ Djerrel Saffignani [2-1]

Bijz.
85′ Rode kaart Mitch Dunne (Geinoord)

(Bron: RTV Utrecht)

Comments

comments

Geef een reactie