Featured Video Play Icon

Van 11 mei t/m 2 juni stond Cityplaza in het teken van De Grote Tuinverbouwing. Het hele winkelcentrum heeft een groene make-over gekregen. Er is heel hard gewerkt en alle pleinen zijn aangepakt samen met de ondernemers en bewoners. Hierdoor staat Cityplaza nu in bloei! Tijdens de werkzaamheden zijn ook tv-opnames gemaakt. Deze special was te zien op zaterdag 8 juni om 17.00 uur op SBS6. 

Smaak van City

Op 1 & 2 juni konden bezoekers van Cityplaza genieten van de Smaak van City, een jaarlijks festijn voor jong en oud. Dit jaar was het extra feestelijk, want het was ook de finale van de Grote Tuinverbouwing. Het thema van Smaak van City was toepasselijk Groei & Bloei. Smaak kon je beleven op het gebied van dans, muziek, food, fashion en shoppen.

Groene Roadshow 

Ivo Putman, tuinexpert van het tv-programma, pakte groots uit met Groene Roadshows. Bezoekers kregen de nieuwste groene trends en tips en velen gingen met een mooie plant naar huis. Tv-kok Jeremy Vermolen zorgde voor een overheerlijke BBQ, zodat iedereen kon genieten van smakelijke hapjes.

Uitzending SBS6

Op zaterdag 8 juni om 17.00 uur was de seizoensfinale van de Grote Tuinverbouwing op SBS6 met Cityplaza in de hoofdrol. Alle werkzaamheden en het prachtige eindresultaat waren zichtbaar in de uitzending. Heeft u de uitzending gemist? Klik hier voor de uitzending van zaterdag 8 juni (aflevering 39).

(Bron : Cityplaza.nl/Foto’s :G/Media S.Gomersbach)

Comments

comments

Geef een reactie