Celebration of Prince by Beautiful Strangers komt naar Nieuwegein

Op zaterdag 14 december 2019 komt Celebration of Prince by Beautiful Strangers naar Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht.

God hebbe zijn soul, funk en jazz. Maar His Royal Badness uit Minneapolis laat je onverminderd de genoegens van zijn muziek smaken. Zijn aardse plaatvervanger heet de Celebration of Prince by Beautiful Strangers die eigenlijk spontaan ontstond uit een herdenkingsoptreden naar aanleiding van zijn plotselinge dood. En daarna ging het hard. In no time stonden ze in 25 theaters waar niet voor niets de stoelen werden verwijderd. Een avond die jeugdherinneringen laat herleven en nieuwe creëert. En waarop we graag een prinsheerlijk plekje voor je reserveren!

Celebration of Prince by Beautiful Strangers komt naar Nieuwegein

Wil je deze kans niet missen en hier bij zijn? Bestel dan nu kaarten of geheel arrangement inclusief diner en/of overnachting via de receptie van Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht op Buizerdlaan 10 in Nieuwegein, telefonisch via 030-6044844 of via www.fletcherevents.nl. Neem ook een kijkje op de site voor meer informatie over de vele evenementen van Fletcher Events.

Comments

comments

Geef een reactie