Vanavond even na 18:30 kreeg de politie een melding van een ongeval aan de A.C. Verhoefweg. Direct na de melding is ook de brandweer opgeroepen omdat er iemand in een van de bij het ongeval betrokken voertuigen iemand bekneld zou zitten. Bij aankomst ging het inderdaad, zoals de brandweer dat noemt om een ‘Ongeval met beknelling’.

Op dit moment is er nog niet veel bekend over het ongeval of de toedracht er van. Wel is bekend dat er veel schade is en dat er aardig wat politie ter plaatse is die de omgeving ruim heeft afgezet. Het aanwezige verkeer wordt door de aanwezige politie terug gestuurd, tegen het verkeer in. Iets wat vaak duid op een ernstig ongeval.

Op dit moment ziet het er naar uit dat de bestuurder van een Kia Pikanto de macht over het stuur kwijt raakte en hierdoor op de andere weghelft terecht is gekomen. Deze is vermoedelijk geraakt door een bestelbusjes waarna de Kia Picanto op een Volkswagen is geklapt. Door het ongeval is de middelste auto behoorlijk gehavend, volgens bronnen is deze auto aan beide kanten bijna een meter kleiner. De schade aan deze auto is zo erg dat het motorblok van de auto zichtbaar is.

Een berger is ter plaatse gekomen met meerdere slepers en opleggers om de bij het ongeval betrokken voertuigen af te slepen.

Een van de inzittenden is ter plaatse door ambulance personeel gecontroleerd, op dit moment is nog niet bekend hoe het met de overige bestuurders van de voertuigen is gesteld.

De weg ligt behoorlijk bezaaid met brokstukken. De politie heeft de weg voorlopig afgesloten voor onderzoek.

(Foto’s: JSMultimedia)

(Foto’s : YMKE-Fotografie / D. Le Klusse)

Comments

comments

Geef een reactie