Appartementencomplex Van Reeshof nodigt de straat uit

De bewoners van het nieuwe appartementencomplex Van Reeshof starten het charmeoffensief. Na een jaar van bouwen en verhuizingen in de buurt is het tijd om de bewoners uit de straat op een leukere manier te leren kennen. Daarom nodigen de bewoners van de veertig appartementen van de Van Reeshof de bewoners uit de straat uit voor een hapje en een drankje. Dat gebeurt op zaterdag 19 januari van 16.00 tot 18.00 uur. Locatie: de feestelijk aangeklede fietskelder. U bent bij deze als pers ook van harte uitgenodigd.

Het idee om de bewoners uit de straat en uit het appartementencomplex beter te leren kennen, leefde al langer bij een groepje actieve bewoners van de Van Reeshof. ,,We zijn hier als laatste komen wonen en dan is het wel zo hartelijk om kennis te maken met de buurt. Dat zorgt er ook voor dat we elkaar op straat makkelijker spreken en elkaar kunnen helpen. Dat draagt volgens ons bij tot een prettige leefomgeving.’’

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van de initiatiefnemers in de Van Reeshof: Gerard van de Veer mobiel 06 11288434.

(Foto : Appartementencomplex Van Reeshof)

Comments

comments

Geef een reactie