Wat weet u al over Privacy en Veiligheid?

Dinsdag 28 januari 2020 is de Europese dag van Privacy en Veiligheid. Een goed moment om hierover bij bibliotheek De tweede verdieping met historica Annelie van Dijk in gesprek te gaan. Van 20.00 – 22.00 uur verkennen we de grenzen van privacy.

Een goed gesprek over Privacy en Veiligheid geeft ruimte aan je eigen mening en streeft naar begrip voor de mening van de ander zonder dat je het perse met de ander eens hoeft te worden. Ook hier wordt de ze avond over gesproken om zo tot, misschien wel nieuwe, inzichten te komen.
De grens tussen Privacy en Veiligheid roept nog steeds discussie op. Moet privacy in geperkt worden om zo de veiligheid te vergroten of hebben we onze veiligheid juist te danken aan privacy?

Er valt veel over te zeggen en dat is wat we gaan doen op deze avond . Want we weten vaak zelf wel hoe we hierover denken, maar hoe denkt een ander erover? En vooral: waarom denkt een ander daar zo over? Zin in een goed gesprek?

Deelname aan deze dialoog is gratis. Aanmelden kan via een mail naar : actie@detweedeverdieping.nu o.v.v. ‘Goed gesprek 28 januari 2020’

Comments

comments

Geef een reactie