Verkoop drone in Nieuwegein loopt uit op beroving

Een afspraak voor de verkoop van een drone in Nieuwegein is gisteravond uitgelopen op een beroving. Twee mannen uit Arnhem werden bedreigd met een mes en moesten hun spullen afstaan.

De 23-jarige man uit Arnhem had via social media een afspraak gemaakt voor de verkoop van zijn drone. Toen hij samen met een vriend bij het huis aan de Muiderschans aankwam trof hij alleen geen welwillende koper.

In de woning bleken twee mannen aanwezig te zijn die de Arnhemmers bereigden met een mes en beroofden van de drone en andere goederen. Hierna renden zij via de achterzijde de woning uit. De slachtoffers hebben zich na de beroving direct bij de politie gemeld.

De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden. Van de daders zijn volgens de politie alleen summiere signalementen bekend. Eentje was ongeveer 1,75 meter lang en droeg een blauwe trui met capuchon en een spijkerbroek. De ander was iets kleiner, ongeveer 1,70 meter, met een donkere huidskleur en een grote zwarte jas.

Heeft u informatie over deze zaak of heeft u op die bewuste dag iets bijzonders gezien in de omgeving van de Muiderschans, neemt u dan AUB contact op met de politie op nummer: 0900-8844
Doet u liever anoniem een melding, belt u dan met: 0800-7000

Comments

comments

Geef een reactie