The Bootleg BeeGees komen naar Nieuwegein

Op zaterdag 13 juni 2020 komen The Bootleg BeeGees naar Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht in Nieuwegein.

Even wrijf je in je ogen als je ze op het podium ziet staan. Zijn ze het echt? En die twijfel wordt alleen maar groter als je ze hoort. De Bootleg BeeGees zijn ‘As good as the real thing’. Vanaf de eerste noot heb je eigenlijk geen keus. ‘You Should Be Dancing’ op de beat van ‘Jive Talking’ en met het zweet op het voorhoofd tijdens ‘Night Fever’ denk je, dit is dus ‘Staying Alive’ voor de Bee Gees. En voor jou ook, na deze onvergetelijke discoavond vol met nostalgische klassiekers. De komende 10 jaar barst je van de energie, wow! Geniet van The Bootleg BeeGees in Nieuwegein!

The Bootleg BeeGees komen naar Nieuwegein

Support act: DJ Dolphin

Staat DJ Dolphin achter zijn mengtafel, dan draait het feest volledig open! Standje 10 in alle stijlen. Hiphop, House, Rock & Roll, Danceclassics, Après-ski, Hollands, Top 40, veel allrounder vind je ze niet. Dus dat wordt met een glimlach naar huis. Trek je mooiste outfit aan en dan de hele avond gaaaan.

Wil je deze kans niet missen en hierbij zijn? Bestel dan nu je kaarten of geheel arrangement inclusief diner en/of overnachting aan de receptie van Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht op Buizerdlaan 10, telefonisch via 030 – 604 48 44 of via www.fletcherevents.nl. Neem ook een kijkje op de site voor meer informatie over de vele evenementen van Fletcher Events.

Tickets kunt u krijgen via : https://www.fletcherevents.nl/event/the-bootleg-beegees/the-bootleg-beegees-in-nieuwegein/

Comments

comments

Geef een reactie