Winkelcentrum Muntplein is met meer dan vijfentwintig winkels het op één na grootste winkelcentrum in Nieuwegein. Het winkelcentrum heeft van 16 december t/m 11 januari een kassabonnenspaaractie gehouden. Aanstaande zaterdag, 18 januari, worden de prijzen uitgereikt tijdens de winterspelen op het winkelcentrum. Deelnemers maken kans op een reischeque t.w.v. € 500,-, één minuut gratis winkelen en vele andere prijzen.

Vier weken lang konden de bezoekers van winkelcentrum Muntplein kassabonnen sparen. En dit hebben zij massaal gedaan. Er zijn enorm veel enveloppen met kassabonnen ingeleverd en uit alle deelnemers zijn er meer dan 50 winnaars geloot. De winnaars worden na een verblijdend telefoontje nog even in spanning gehouden en horen tijdens de prijsuitreiking pas wat zij hebben gewonnen.

Naast de prijsuitreiking zijn er gedurende de dag diverse andere activiteiten op het winkelcentrum. Het thema deze dag is ‘winterspelen. Zo wordt er een snowboardsimulator geplaatst en kinderen kunnen zich uitleven op het springkussen. De winterspelen duren van 10:00 tot 16:00.

Kortom: Zaterdag wordt het een gezellige dag op het Muntplein waar vele prijzen worden uitgereikt!

Comments

comments

Geef een reactie