Creatief Schilderen start met open les

Altijd graag wat meer willen schilderen? Graag creatief aan de slag willen gaan en je fantasie met verf uitleven op papier of op een echt doek? Altijd al zelf een kunstwerk willen maken? Dan is de cursus Creatief Schilderen een echte aanrader.

Aan de hand van diverse opdrachten laten de deelnemers zich uitdagen om met behulp van verschillende technieken mooie kunstwerken te maken. Met acrylverf, sjablonen, sponstechniek, collage en andere middelen ontstaat een diversiteit aan werkstukken. Zo komen uiteenlopende technieken aan bod, waarbij zowel abstract als figuratief werk voorbijkomt. De cursus biedt veel vrijheid om zelf verder te experimenteren met de opgedane technieken. Er wordt gewerkt op papier of op doek. De deelnemers brengen zelf hun materialen mee.

Open les

Zelf eens ervaren hoe het is om creatief uit de verf te komen? Dat kan op maandagmiddag 2 september 2019 tussen 14.00 en 16.00 uur. Het nieuwe seizoen Creatief Schilderen start met een open les voor belangstellenden. Wie nieuwsgierig is kan aanschuiven bij de cursisten en kennismaken met de cursus en met de deelnemers. Met name voor deze middaggroep is het mogelijk je als deelnemer in te schrijven.

De cursus Creatief Schilderen wordt met uitzondering van de zomermaanden en feestdagen, elke week gehouden op maandagmorgen tussen 10.00 en 12.00 uur en op maandagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur, locatie Dorpshuis Vreeswijk. Aanmelden kan direct, tijdens de open les of bij het Dorpshuis Vreeswijk. Voor meer informatie kun je een PB sturen, of mailen naar dorpshuisvreeswijk@gmail.com ovv Creatief Schilderen op maandag.

Comments

comments

Geef een reactie