Mogelijk schietincident aan het Nijpelsplantsoen

Dinsdagavond laat, even voor 23:00 uur, kreeg de politie een melding van een mogelijk schietincident aan het Nijpelsplantsoen.

Zoals gebruikelijk wanneer een melding komt dat er mogelijk geschoten is kwam de politie met meerdere voertuigen ter plaatse en zette direct de omgeving af. Nadat bleek dat er geen direct gevaar was voor omwonenden en de politie zelf is de parkeerplaats rond een van de flats met linten afgezet waarna de politie uitgebreid onderzoek heeft gedaan. Op een plek stonden 4 pionnen wat mogelijk aanduid dat er toch iets gevonden is. De politie heeft een flinke tijd onderzoek gedaan rond deze plek en in de rest van het afgezette gebied. Ook is er een hondengeleider ter plaatse gekomen om met de hond mogelijke sporen en kogelhulzen e.d. op te sporen.

Op dit moment doet de politie in het kader van het onderzoek nog geen uitspraken over waarom of waarop er is geschoten en of er iets gevonden is. Wel melden omwonenden dat er vermoedelijk bloed op de parkeerplaats is gezien. In de loop van de dag hoopt de politie meer te kunnen zeggen over de toedracht.(Foto’s : JSMultimedia / D.Mastwijk) 

Comments

comments

Geef een reactie