Tijdens de Algemene Leden Vergadering van Tennisvereniging Rijnhuyse is Marc van Wolferen gekozen tot de nieuwe voorzitter van de Nieuwegeinse tennisclub. De afgelopen 6 jaar was Rick van Midde voorzitter. Een periode waarin de club tegen de trend in is gegroeid in ledenaantal en ook de financiƫle situatie flink is verbeterd. Nu is het aan Marc van Wolferen om de club verder te ontwikkelen als stralend middelpunt van een prachtige parkomgeving in de jongste woonwijk van Nieuwegein: Rijnhuizen.

Frisse blik

Al direct bij zijn aanstelling in 2013 had Rick van Midde aangegeven dat hij maximaal 6 jaar voorzitter van de tennisvereniging wilde zijn. “Ik heb het voorzitterschap al die jaren met veel plezier en energie gedaan. Het is fantastisch om te zien hoe we met zijn allen werken aan het succes van de vereniging. Maar na 6 jaar is het goed als iemand met nieuwe energie en visie het roer overneemt. Marc van Wolferen is met zijn gezin al vele jaren actief betrokken. Hij is lid geweest van diverse commissies en heeft evenementen mede georganiseerd. Ik denk dan ook dat hij de club uitstekend verder kan loodsen naar de toekomst”, aldus scheidend
voorzitter Van Midde.

Tennisvereniging Rijnhuyse

Tennisvereniging Rijnhuyse, gelegen aan Rond het Fort in Nieuwegein, is opgericht in 1969. Het tennispark met zeven allweather smashcourtbanen is gelegen in een prachtig deel van Nieuwegein, dicht bij het kasteel Rijnhuizen (Jutphaas). De actieve vereniging telt ruim 625 leden, van jong tot oud, en heeft ruimte voor nieuwe leden. Kijk voor meer informatie over de club en de activiteiten op www.rijnhuyse.nl.

Comments

comments

Geef een reactie