Lionsclub Nieuwegein zoekt Douwe Egberts waardepunten

Lionsclub in Nieuwegein is op zoek naar koffie- en Thee spaarpunten van het koffiemerk Douwe Egberts. Met deze punten wil de club DE-koffie aanschaffen voor in de pakketten van de Voedselbank in Nieuwegein. De hele maand december kunnen de koffiepunten op verschillende locaties in de stad worden ingeleverd.

Net DE-koffie aangeschaft of nog talloze DE-waardepunten thuis liggen? Lever de waardepunten in december in om de gebruikers van de Voedselbank te helpen aan koffie. “Iedereen drinkt graag een kopje koffie, ook dus de Nieuwegeiners die afhankelijk zijn van de voedselbank” vertelt voorzitter Cor van Dalen van de Voedselbank in Nieuwegein. “Koffie is een zeldzaam product voor de voedselbanken en het wordt nauwelijks aangeboden. Dit komt vanwege de lange houdbaarheid. Dus we zijn heel blij dat de Lionsclub in Nieuwegein ons en daarmee onze cliënten hiermee helpen.

Iedere week wordt er een passend pakket samengesteld met producten die worden aangeboden. Dit keer is er extra aandacht voor koffie.

Nieuwegein doet voor het eerst mee

De Lions Club Nieuwegein doet dit jaar voor de eerste keer mee aan een inzamelingsactie door Lions Nederland van Douwe Egberts Waardepunten die worden ingewisseld tegen pakken koffie voor de voedselbanken. Deze actie loopt al in diverse plaatsen sinds 2012. Het aantal ingezamelde punten wordt door Douwe Egberts met 15% verhoogd en vervolgens ingewisseld tegen pakken koffie Afgelopen jaar leverde dit 63.000.000 punten op, goed voor 130.000 pakken koffie. De ingezamelde punten uit Nieuwegein komen ten goede aan de Voedselbank Nieuwegein.

De inleverlocaties

De hele maand december kunnen Nieuwegeiners DE-waardepunten inleveren. Op verschillende locaties in Nieuwegein staan er DE-boxen waarin de waardebonnen kunnen worden ingeleverd. Dat kan in Albert Heijn Cityplaza, Albert Heijn Rapenburgerschans, Albert Heijn Hoogzandveld, Albert Heijn Muntplein, Boon’s Makadocenter, Dagwinkel Vreeswijk, Jumbo Cityplaza, Jumbo Galecop, Jumbo Walnootgaarde en Plus Van Loon. Indien u niet de mogelijkheid heeft om de spaarpunten in te leveren bij een van de bovengenoemde locaties, dan kunt u deze ook opsturen naar of in de bus doen bij het secretariaat van de Lions Club Nieuwegein, Loes Spronk, Carillonlaan 32, 3438 RG Nieuwegein.

De Lions in Nieuwegein

De actie sluit aan bij de landelijke actie van Lions in Nederland. De Lions van Nieuwegein nemen vanuit vriendschap en op vrijwillige basis het initiatief om iets te doen voor een betere samenleving.

Op de foto: Edwin van Straten (lid Lions Nieuwegein), Jolanda van Loon (eigenaar Dagwinkel Vreeswijk) en Cor van Dalen (voorzitter Voedselbank Nieuwegein) bij de eerste DE-box in de nieuwe Dagwinkel in Vreeswijk

Comments

comments

Geef een reactie