Klussen aanmelden voor NLdoet 2020

Tijdens NLdoet steken vele mensen op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart 2020 de handen uit de mouwen. NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds. Ook Nieuwegeinse maatschappelijke organisaties die vrijwilligers nodig hebben voor een leuke klus of activiteit, kunnen zich aanmelden.

NLdoet is de kans om met vrijwilligers een klus of activiteit aan te pakken. Meedoen betekent extra handen, nieuwe netwerken en naamsbekendheid voor de organisatie. Maatschappelijke organisaties kunnen hun klus aanmelden op de website van NLdoet, www.nldoet.nl. Organisaties die zich nog snel aanmelden, voor 31 januari, kunnen mogelijk een bijdrage krijgen van maximaal 350 euro van het Oranje Fonds. Meer informatie hierover is te vinden op de website van NLdoet, www.nldoet.nl

ROC leerlingen

Ook dit jaar gaan leerlingen van het Horeca & Toerisme College van het ROC Midden Nederland mee klussen op vrijdagochtend. De organisatie van NLdoet in Nieuwegein is op zoek naar organisaties die op vrijdag mee willen doen aan NLdoet en klussers vanuit het ROC voor hun klus of activiteit kunnen gebruiken. Organisaties die die dit willen kunnen contact opnemen met Karin Beenen van Samen voor Nieuwegein, e-mail: karin@samenvoornieuwegein.nl.

Samenwerking

NLdoet is een initiatief van het Oranje Fonds. In Nieuwegein werkt Samen voor Nieuwegein met vele organisaties samen om NLdoet lokaal te promoten en deelnemers te ondersteunen.

Informatie

Voor informatie over NLdoet kunnen belangstellenden kijken op www.nldoet.nl. Ook kan contact worden opgenomen met Karin Beenen van Samen voor Nieuwegein, info@samenvoornieuwegein.nl of telefonisch: 06-43368435

(Foto: Karin Beenen)

Comments

comments

Geef een reactie