Op zaterdag 29 februari 2020 staat Cityplaza Nieuwegein weer in het teken van Kids Heroes. Ontmoet je favoriete helden, bekend van TV, uit de film óf van Youtube.

Ontmoet Toby de Aap, Pepper de Papegaai en Bax de Beer van StoryZOO en de helden Marshall & Chase van Paw Patrol. Je kunt ze aanraken, maar natuurlijk ook met ze op de foto.

En wie kent Elsa & Olaf van Frozen niet?! Nog steeds te zien in de Nederlandse bioscopen maar nu ook van dichtbij te bewonderen in Cityplaza. Trek je Frozen prinsessenjurk aan en vergeet Olaf niet te knuffelen!

Star Wars fans kunnen op de foto met Darth Vader en een echte Stormtrooper. Maar er is meer Star Wars! Stoere jongen en meisjes (en hun vaders) kunnen terecht op het Star Wars Event plein. Er zijn o.a. LEGO Star Wars bouwtafels & showmodellen, Star Wars videogames en rekwisieten uit de film. Het Star Wars Event plein is van 11.00 uur tot 16.00 uur. 

Het kids helden festival sluit de dag af met Youtube held Milan Knol. Milan is één van de allereerste YouTubers van Nederland. Hij heeft momenteel ruim 1,3 miljoen volgers. In 2018 won hij samen met Jeremy Frieser, xLinkTijger en Gamemeneer nog de VEED award voor ‘Beste Gaming YouTuber’ met het kanaal DagelijksHaaDee dat inmiddels gewoon ‘Milan Knol’ heet. En je kent hem misschien als broer van die andere grote YouTuber Enzo Knol.

Ontmoet al je favoriete helden bij Kids Heroes Cityplaza op zaterdag 29 februari 2020! Bekijk hieronder het hele programma en houdt de Facebook pagina goed in de gaten.

PROGRAMMA

StoryZoo 11.00 – 11.45 uur
Paw Patrol; Marshall & Chase 12.00 – 12.45 uur
Frozen; Elsa & Olaf 13.15 – 14.00 uur
STAR WARS; Darth Vader & Stormtrooper 14.30 – 15.15 uur
Milan Knol 16.00 – 17.00 uur

Comments

comments

Geef een reactie