Zondag 9 februari ‘Gluren bij de Buren’ bij Museumwerf Vreeswijk en Museumhaven Vreeswijk

Museumwerf Vreeswijk en de Museumhaven Vreeswijk doen op 9 februari mee met editie 2020 van Gluren bij de Buren! In het gezellige en rolstoelvriendelijke Theehuys kunt u genieten van het klassieke Brederode Kwartet. In de Museumhaven biedt het prachtige, historische luxe-motorschip Buiten Verwachting podium aan de Utregticana band Van Piekeren. De toegang is gratis. Aanmelden hoeft niet. Vol = vol.

Brederode Kwartet

Het Brederode Kwartet is een nieuw strijkkwartet waar de liefde voor muziek en het plezier van samenspelen voorop staan. Filmmuziek, tango’s, klassieke muziek of een wals? Ze staan allemaal op het programma. Het Brederode Kwartet laat, in samenwerking met sopraan Lisa Defeyter, zien hoe mooi, swingend en vooral afwisselend muziek kan zijn!

Samenstelling:

  • Viool 1: Marcel van Schaik
  • Viool 2: Roland Reumkens
  • Altviool: Jolanta Louwerse-Kwiatkowska
  • Cello: Meike Jongeja

Optredens om 13:30, 15:00 en 16:30 uur

Locatie: Theehuys van Museumwerf Vreeswijk, Wierselaan 113, Vreeswijk/Nieuwegein

Van Piekeren

Voor muziek en vermaak kunt u terecht bij de Utregticana band Van Piekeren. Van Piekeren laat zich het best omschrijven als melodische, akoestische theaterpop met steekwoorden als cabaret, huilen, lachen, theater, zingen en zwaaien. Geniet van goudeerlijke bezielde Nederlandse luisterliedjes en gluur meteen ongegeneerd binnen in het verrassend, knus-ingerichte woonruim van het oude motorschip Buiten Verwachting van Wessel en Yvonne. 

Samenstelling:

  • Zang: Jan van Piekeren (oprichter)
  • Gitaar, zang: Johan Fransen
  • Optredens om 12:45, 14:15 en 15:45 uur

Locatie: Motorschip Buiten Verwachting in Museumhaven Vreeswijk, Prins Hendriklaan 10a, Vreeswijk/Nieuwegein

Comments

comments

Geef een reactie