Gezellig slotfeest van ‘Taalvisite’ bij De tweede verdieping

Op vrijdag 24 januari 2020 is er weer een ronde van ‘Taalvisite’ afgesloten met een gezellig slotfeest in de bibliotheek. Het feest viel midden in de Nationale Voorleesdagen waarbij het prentenboek ‘Moppereend’ centraal staat. In de voorstelling, verzorgd door de Muziekstal uit Nieuwegein, had deze Moppereend een grote rol. 

Aan de kinderen die aan deze ronde van ‘Taalvisite’ hebben meegedaan werd het ‘Taaltopper-certificaat’ uitgedeeld. En omdat de vrijwilligers Taalvisite-toppers geworden zijn, kregen zij natuurlijk tijdens dit feest ook een certificaat. 

Na afloop van het officiële deel vierden de gezinnen en vrijwilligers met elkaar een feestje, waarbij de kinderen zich lieten schminken en konden knutselen. Bij ‘Taalvisite’ lezen vrijwilligers 15 weken lang voor en doen zij taalspelletjes bij de kinderen thuis. Over heel 2019 hebben  53 kinderen in 39 gezinnen meegedaan. 

Wilt u hier meer over weten? Of heeft u interesse om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij een gezin? Stuur een mail naar Annemiek Postma: a.postma@detweedeverdieping.nu 

Zij vertelt u er graag meer over. 

Comments

comments

Geef een reactie