Op de foto: Sasja Bork te midden van een aantal deelnemende kunstenaars.

Schilderschool d’ Oude Werf Nieuwegein bestaat 15 jaar: reden voor een feestelijke expo! 22 schilders van het Open Atelier van de Oude Werf tonen hun “LIEFDE VOOR VERF” in schilderijen gemaakt in de meest uiteenlopende stijlen en onderwerpen.

De openingsdatum is (heel toepasselijk) op Valentijnsdag en wel om 18:30 uur in KunstGein Podium in het atrium van het Stadshuis Nieuwegein. De expositie is vanaf 12 februari tot en met 7 maart te bewonderen.

Zangduo Sophie en Sake Hijlkema verzorgen de muzikale omlijsting en natuurlijk staat er een heerlijk hapje en drankje voor u klaar.

Namens alle deelnemende kunstenaars -Alma Arentz, Yvon Baars, Sandra Bakker, Marieke Bremmer, Ellen van Dijck, Marja van Embden, Paula Hofman, Joyce Hogendorp, Jet Hoogenboom, Diny Jacobs, Erna Jongman, Elaine Koster, Wendy Lemmens, Judith van der Linden, Paul den Otter, Marijke Prenger, Carla Prins, Liesbeth Renckens, Lida Spliet, Joeta Verboom, Willy Verhoeven, Liem Che Yuen- en natuurlijk Sasja Bork nodigen u van harte uit om deze kleurrijke ode aan verf te komen bekijken.

Podium is open woe-, do-, vrij-, za. 13.00-17.00. Een van de kunstenaars is altijd aanwezig. Voor meer informatie kijk op onze site http://kunstgein.nl/expositie . U vindt Podium in het atrium (begane grond) van Stadshuis Nieuwegein. Vergeet niet ook de etalage aan de Raadstede 75 (voorheen Manschot) te bekijken.

Op de foto: Sasja Bork te midden van een aantal deelnemende kunstenaars.

Comments

comments

Geef een reactie