Bijeenkomst over duurzame inzetbaarheid op dinsdag 4 februari

Bij HLB Blömer aan de Krijtwal 1 organiseert Samen voor Nieuwegein op dinsdag 4 februari van 15.00 uur tot 17.00 uur een bijeenkomst over duurzame inzetbaarheid. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via de website van Samen voor Nieuwegein, https://samenvoornieuwegein.nl/aanmelden-partnerbijeenkomst-4-februari/

Bij bedrijven en organisaties is duurzaamheid een belangrijk thema. Zeker ook bij de sociale aspecten van de bedrijfsvoering. Binnen de huidige krappe arbeidsmarkt is aandacht voor brede instroom en behoud van medewerkers heel belangrijk. En dan kun je denken aan onderwerpen als medewerkerstevredenheid, aandacht voor medewerkers die mantelzorger zijn, aandacht voor oudere medewerkers en verbetering van de arbeidsparticipatie van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

Programma

Bij deze bijeenkomst willen we elkaar inspireren. Niet met een spreker die een theoretisch verhaal houdt, maar met de praktijkervaringen van onze eigen partners. We hebben onder andere de volgende sprekers: Mirella Lenters van HLB Blömer, Marian Bijvoet van SVS Inburgering, Jeroen Kwaaitaal van het Cals College en Dorathé van Doorn en Dorothy ten Wolde van Wederkeer Was & Strijkservice.

Na afloop van de presentaties kunnen de aanwezigen ervaringen uitwisselen over dit thema. We sluiten de bijeenkomst of met een hapje en een drankje.

Informatie

Voor meer informatie over deze bijeenkomst kunnen belangstellenden kijken op op onze website. Ook kan contact worden opgenomen met Karin Beenen van Samen voor Nieuwegein, info@samenvoornieuwegein.nl of telefonisch: 06-43368435.

(Foto: Henry Hekman)

Comments

comments

Geef een reactie